Viviana Sposub s-a afișat cu noul iubit, la nici o lună după ce l-a părăsit pe George Burcea.

Autor:

Data:

Viviana Sposub (26 de ani) l-a dat uitării pe George Burcea (35 de ani), iar acum s-a afișat cu noul iubit, la nici o lună după ce l-a părăsit pe fostul soț al Andreei Bălan. Cine este, de fapt, noul bărbat din viața fostei prezentatoare TV.

Se spune că dragostea durează 3 ani, iar George Burcea și Viviana Sposub nu au trecut acest ”prag”. În urmă cu aproximativ o lună, artista avea să anunțe despărțirea anului. Iată că, bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și deja s-a afișat a brațul unui alt bărbat.

După despărțirea de George Burcea, Viviana nu a mai fost foarte activă în mediu online, semn că ar fi avut nevoie de o pauză de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Recent, pe contul său personal de Instagram, Viviana a publicat o fotografie alături de un bărbat pe nume Saint Levant (22 de ani). La o simplă căutare pe Google, Saint Levant este un artist de naționalitate palestiniană, algeriană și sârbă.

Născut la Ierusalim și crescut în Gaza, tânărul este cunoscut pe plan mondial datorită abordării unice a muzicii pop moderne. Vorbește trei limbi străine, engleză, franceză și arabă, iar jocul său de cuvinte trilingve i-a adus succesul pe plan muzical și nu numai.

Care este, de fapt, motivul pentru care Viviana Sposub l-a părăsit pe George Burcea
Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, se pare că ruptura dintre cei doi ar fi avut loc din cauza că flacăra iubirii s-ar fi consumat. Cea care a pus punct relației ar fi fost Viviana. Apropiați ai celor doi susțin că George a fost șocat de decizia iubitei lui și ar fi încercat prin diferite modalități să o facă să se râzgândească, însă nu a mai putut fi întoarsă din drum.

Lasă un comentariu