Victor Slav, dezvăluiri incredibile! Ce-a spus despre căsnicia cu Bianca

Autor:

Data:

Victor Slav și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu, dar au împreună o fetiță minunată. Au trecut mai bine de șapte ani de când cei doi au pus capăt căsniciei lor. Victor Slav și-a refăcut viața după divorțul de Bianca și noua femeie din viața lui este Selina. Prezentatorul tv a mărturisit că iubește și este iubit, fiind extrem de fericit.

Victor Slav este mereu discret cu viața sa personală, iar rareori a vorbit despre fostul mariaj cu Bianca. Cei doi au în prezent o relație decentă de dragul fiicei lor. Recent, prezentatorul tv a vorbit pentru prima oară despre relațiile sale amoroase, dar și despre infidelitate.

Victor Slav a fost infidel: „Dacă ai coloană vertebrală, ți-o asumi până la capăt”
Victor Slav a avut câteva relații amoroase,dar și o căsnicie. Victor Slav a avut o relație de patru ani cu artista Anda Adam, iar ulterior s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au căsătorit, au divorțat, s-au împăcat, iar la scurt timp au devenit părinți. Deși multă lume credea că cei doi vor forma o familie în continuare, la scurt timp după ce Bianca a născut, cei doi au decis să se despartă. Au trecut aproape 7 ani de la divorțul lor, iar în prezent, Victor și fosta soție au o relație decentă de dragul fiicelor lor.

Recent, prezentatorul tv a vorbit despre căsnicia cu frumoasa blondină. Acesta a mărturisit în emisiunea Oanei Radu că nu regretă căsătoria cu Bianca, deși a recunoscut că aceasta l-a înșelat. De asemenea, acesta a fost întrebat dacă a fost infidel la rândul lui, iar Victor a avut un răspuns afirmativ. Fostul moderator de la meteo a recunoscut că a înșelat și vedetele cu care a avut o relație, dar și persoanele necunoscute.„Deci ai înșelat și vedete, și persoane normale’, l-a întrebat Oana. „Da, dacă vrei, poți să spui și așa’, a confirmat Victor.

Victor Slav, despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu
Victor Slav a declarat că nu regretă mariajul cu Bianca Drăgușanu, mărturisind că relația lor s-a destrămat după ce aceasta a plecat la Paris cu fotbalistul Adrian Cristea. „Dacă ai coloană vertebrală, ți-o asumi până la capăt’, a spus Victor, făcând referire la căsătoria cu Bianca Drăgușanu.

Deși cei doi au încercat să-și mai dea o șansă, după venirea pe lume a Sofiei, Victor și blondina au decis să pună capăt relației lor. Cu toate astea, Victor îi este recunoscător Biancăi, pentru că micuța Sofia este rodul iubirii lor.

Ce spune Victor Slav despre întâlnirea cu Anda Adam la „Bravo, ai stil”
În urmă cu câțiva ani, Victor Slav și Anda Adam au format un cuplu, și deși toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare, cei doi s-au despărțit. Victor și Anda s-au reîntâlnit același studio, iar prezentatorul tv a spus că nu a fost deloc ciudat să se vadă cu fosta iubită.

Mai mult, cei doi au păstrat o relație bună, de amiciție, în ciuda zvonurilor în presă. „Nicicum. Suntem doi oameni ce nu mai suntem împreună de 10 ani de zile’, a mai spus Victor Slav despre relația cu Anda Adam.

Lasă un comentariu