Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în faza patru, cu metastaze: „Mă lupt cu el”

Autor:

Data:

Rona Hartner trece printr-o perioadă foarte dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Cunoscuta artistă a dezvăluit într-un interviu emoționant pentru Antena Stars că a fost din nou diagnosticată cu cancer, aflându-se în stadiul patru, cu metastaze. Vestea a șocat-o complet, iar acum este într-o fază de recuperare.

Rona Hartner, diagnosticată cu cancer
Cântăreața este tot timpul cu zâmbetul pe buze și s-a remarcat prin faptul că aduce veselia cu ea oriunde s-ar afla. Cu toate acestea, artista a dezvăluit recent că lucrurile nu merg tocmai bine în această perioadă. Într-un interviu emoționant acordat pentru Antena Stars, vedeta a mărturisit că a primit din nou vestea tristă a recidivei cancerului.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu e. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Artista a apelat la mai mulți medici
Artista a dezvăluit că în ultimele două luni a început să tușească neîncetat și că a căutat ajutor medical în Franța. Cu toate acestea, niciun medic nu i-a oferit un diagnostic clar, așa că s-a întors în România, unde un specialist a identificat o pneumonie atipică. După investigații detaliate, diagnosticul dureros a fost pus: cancer în stadiul patru, cu metastaze.

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav”, a adăugat artista.

Chiar și în fața acestei lupte dificile, Rona Hartner rămâne puternică și hotărâtă să facă tot ce-i stă în putință pentru a lupta și a învinge boala. Cu sprijinul necondiționat al familiei, al prietenilor și al fanilor, vedeta speră că va depăși această perioadă dificilă și va reveni la activitățile care o fac fericită.

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în f aza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a mai spus vedeta.

Lasă un comentariu