Răzvan Kovacs de la Insula iubirii, surprins în compania unei blonde superbe, după zvonurile privind împăcarea cu Ema Oprișan: „Sufletul meu. Te iubesc”

Autor:

Data:

Fără doar și poate, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la „Insula iubirii’, Antena 1. Încă de la debutul filmărilor, cei doi au vorbit deschis despre problemele din relația lor și au recunoscut că gelozia le pune piedici în a forma o familie. În cadrul reality show-ului, ambii au pus capăt relației, însă imaginile recente cu ei sugerau că au ales să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste. Mai mult, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan se pregătesc să devină părinți, căci concurenta a fost fotografiată cu o burtică proeminentă.

Răzvan Kovacs a fost surprins în compania unei blonde misterioase
După zvonurile privind împăcarea dintre el și Ema Oprișan, Răzvan Kovacs a postat, în mediul online, o fotografie cu o blondă misterioasă. Concurentul de la „Insula Iubirii’ nu a comentat natura relației lor, însă descrierea care însoțește imaginea sugerează că între cei doi ar putea fi vorba de mai mult decât o simplă prietenie. Tânăra a fost fotografiată de la spate, în timp ce se relaxează pe șezlong, iar Răzvan Kovacs ține în mână un pahar de șampanie, cu ocazia aniversării ei.

„La mulți ani, sufletul meu. Vreau să ieșim mereu pe plus’, a scris concurentul, în dreptul imaginii.

La câteva ore distanță, Răzvan Kovacs a mai publicat o imagine cu un buchet de flori, în dreptul căreia a scris: „13 o să fie mereu numărul nostru. Te iubesc!’.

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit la „Insula iubirii’
Deranjată de apropierile dintre Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic, Ema Oprișan a decis să pună punct relației.

„Am încercat să îți ofer o familie așa cum ai zis că îți dorești. Am încercat să fiu o femeie devotată, fidelă și statornică. Ai profitat de slăbiciunile mele și nu te-ai gândit la ceea ce simt eu. Nu înseamnă că nu te iubesc, înseamnă doar că mie mi-a fost suficient. Îmi doresc să fii fericit, că și eu o să învăț să fiu fericită. Mulțumesc pentru tot ce ai însemnat pentru mine. Te iubesc’, a zis Ema Oprișan în emisiune.

Convocat la bonfire de Radu Vâlcan, Răzvan Kovacs a fost înștiințat cu privire la decizia iubitei lui: „Dacă Ema își dorește să fie singură pe insula vă rog să îi transmiteți faptul că în acest moment Răzvan a pus stop relației și poate să aibă viața ușoară pe care și-o dorea. A zis că va avea o viață mai ușoară dacă ar pune capăt relației’.

Lasă un comentariu