Primele imagini cu Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan, și fetele ei. Le-a predat lecții de tenis și s-au distrat de minune

Autor:

Data:

La mijlocul lunii iunie, Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea și a publicat primele imagini de cuplu. Artista a divorțat oficial de George Burcea în februarie 2022, după un proces care a durat mai bine de doi ani. La trei ani de la separare, cântăreața radiază de fericire, căci și-a găsit un partener care o completează și susține necondiționat. Relația celor doi este cât se poate de serioasă, având în vedere că Andreea Bălan i-a întâlnit pe părinții lui Victor Cornea, în timp ce iubitul ei i-a cunoscut fiicele, pe Ella și Clara, de care este extrem de apropiat, după cum se observă în imaginile din mediul online.

Primele imagini cu Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan, și fetele ei
Deși noua relație a fost oficializată recent, Andreea Bălan i-a cunoscut pe părinții lui Victor Cornea și le-a făcut o vizită la Sibiu, semn că cei doi au planuri serioase împreună. Deși s-a speculat că părinții sportivului s-ar împotrivi poveștii de dragoste, pe fondul diferenței de vârstă de 9 ani, artista a ținut să precizeze că situația nu stă așa, ba chiar are o relație „extraordinară’ cu aceștia.

La rândul lui, Victor Cornea a făcut cunoștință cu fiicele iubitei lui, cu care și-a dat întâlnire pe terenul de tenis. Într-un videoclip filmat de Andreea Bălan, sportivul este surprins în timpul unui antrenament cu Ella și Clara, iar entuzismul se citește pe chipul fetițelor.

După separarea de George Burcea, Andreea Bălan recunoștea că nu îi este ușor să-și refacă viața, în postura de mamă singură. Din dorința de a le proteja pe Ella și Clara, solista a fost extrem de selectivă în alegerea unui partener, conștientă fiind că acțiunile ei le-ar putea afecta emoționat pe micuțe.Victor Cornea: „O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren’
De curând, Victor Cornea a făcut primele declarații despre relația cu Andreea Bălan și diferența de vârstă dintre ei. Deși povestea lor de dragoste a fost suspusă unor critici, sportivul susține că este împlinit lângă artistă, lucru care se reflectă și în rezultatele de pe teren.

„Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. (…) Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult, îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează’, a spus sportivul, acum câteva zile, la Digi Sport.

Lasă un comentariu