O româncă & brigada au a rupt St. Tropez în două! Petrecere faraonică de 35.000 €, udată cu șampanie Cristal și Armand de Brignac!

Autor:

Data:

Care-i treaba la Saint Tropez? Răspunsul vine de la Adina Străuț. Și, cu siguranță, femeia știe ce face acolo. ”Sexy-patroneasa” unui cunoscut magazin online de haine din România tocmai a bifat o ultimă “aroganță”. La Bagatelle și L’Opera s-a revărsat un fluviu de șampanie, și nu numai, iar nota de plată a fost amețitoare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini “de colecție”. Avem toate detaliile. Nu le ratați, deci, START, popcorn!

Financiar îi merge brici. În urmă 10 ani, a tăiat panglica afacerii online, acum, e înfloritoare. Adina Străuț își permite orice. Și o face cu regularitate. La Saint Tropez a aterizat ”sexy-patroneasa”, alături de familie și de o grămadă de prieteni, și ei ”sus puși”. Luxul, opulența și distracția se confundă, practic, cu “eroina” din rândurile noastre. Nu epatează doar în România, ci și peste hotare. Niciodată nu apare singură la party-urile faraonice pe care le organizează. Este mereu “flancată” de familie și de prieteni, așa cum menționam în rândurile de mai sus. Ce mai, cheful, alături de ea, este garantat.

Adina și ”brigada”, chef faraonic de 35.000 de euro
Dar să nu ”fugim” de la Saint Tropez, acolo unde afacerista a făcut show de show, seară de seară. Adina Străuț și “brigada” au pus stăpânire pe cunoscuta stațiune a bogăției și au sărbătorit ca-n filme! Cu steagul României în față, fluturat cu mândrie, au apărut 20 de șampanii Cristal cu artificii în ”frunte”, totul pe manele, așa, mai mioritic, să spunem. A apărut, apoi, ditamai șampania, Armand de Brignac Jeroboam. Ca la carte! Adina a ”gustat”, de la o masă, splendoare de imagine. Patru băieți veseli tare au purtat ”scumpetea” de băutură deasupra capetelor. Șampaniile s-au făcut, rapid, nevăzute, rând pe rând fiind culese de consumatorii de petrecere. Deghizați în trupe S.W.A.T, cu casca pe cap, dechizați în fețe bisericești sau în soldați romani!

Așa petrecere mai rar vezi! Costă scuuuump, dar se merită, mai ales pentru Adina, care nici nu a clipit atunci când nota de plată i-a bătut la ușă: 35.000 de euro! Un fleac, doar e celebrul Bagatelle Saint Tropez! Soarele a obosit, s-a ”palmat” după linia orizontului, petrecăreții și-au dat, și ei, întâlnire a doua zi.

Show și la L’Opera, cu dedicație!
A doua zi… Nu s-a schimbat nimic. Ba s-a plusat! Adina și ai ei brigadă au sărbătorit. Zece ani de la înființarea magazinului online de haine cu care a dat lovitura financiar. CANCAN.RO a fost, din nou, pe fază și nu a ratat imaginile de la party-ul faraonic. Așa, ca o paranteză printre rânduri: când banii te dau afară din casă, găsești rapid pe ce să-i cheltui 😊.

La L’Opera, unul dintre cele mai selecte localuri de pe Costa de Azur, ”zbenguiala” a început. Ce s-a întâmplat acolo este de povestit nepoților. Râuri de șampanie, lux cât cuprinde. Astea sunt caracteristicile party-ului în care Adina Străuț a fost, din nou, în top.

A “acaparat” restaurantul, altul unde doar cei cu capital își pot permite să intre. De această dată, nota de plată s-a ridicat la “doar” 10.000 de euro. Bruneta și “brigada” și-au răsfățat papilele gustative tot cu șampanie Cristal, de aproximativ 6.000 de euro, cu tequila Clase Azul de vreo 2.000 de euro, iar restul s-a dus pe mâncărică, sucuri și service.

Fete vesele cu șampanii ”brodate” cu artificii, purtate pe umeri
Băieții, goi până la brâu, au dus pe umeri fetele vesele care au purtat șampaniile ”brodate” cu artificii. Apoi… Welcome, Romanian Family! Așa i-au întâmpinat organizatorii pe ai noștri compatrioți, în frunte cu Adina Străuț. Era, de fapt, momentul ei: acei 10 ani care s-au scurs de când a ”eliberat” pe piață hainele marcă proprie! Și au curs atunci râuri de șampanie, care mai de care. Ce mai, maraton! Și s-a mai dus o zi plină, de neuitat!

Lasă un comentariu