Ioan Cărmăzan, neînțelegeri cu văduva lui Sergiu Nicolaescu în privința unui film în memoria regizorului: „Am fi avut și actorul pregătit, pe Dan Bittman”

Autor:

Data:

Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani. Regizorul a avut o relație de prietenie frumoasă cu Ioan Cărmăzan, care își dorește să facă un film în memoria acestuia. Dar regizorul mărturisește că văduva lui Sergiu Nicoleascu nu este de acord.

Ioan Cărmăzan a declarat recent care este motivul pentru care nu poate face filmul în memoria lui Sergiu Nicoleascu. Regizorul este de părere că regretatul actor ar trebui să aibă un statul diferit „precum cel al lui Mihai Eminescu’.

Ioan Cărmăzan, neînțelegeri cu văduva lui Sergiu Nicolaescu în privința unui film artistic în memoria regizorului
Ioan Cărmăzan și Sergiu Nicolaescu au avut o relație de prietenie frumoasă, iar moartea regizorului a adus multă tristete în sufletele celor care l-au cunoscut. Ioan Cărmăzan, 75 de ani, vrea să producă un film în memoria lui Sergiu Nicolaescu, dar fosta lui soție nu este de acord. Regizorul susține că are neînțelegeri cu văduva lui Sergiu Nicoleascu.

„Când i-am înțeles logica sa, am încercat să aflu în baza cărei calificări profesionale dorește să avizeze scenariul și producerea unui asemenea film. Fiindcă lumea știe că nu are pregătire în materie. Mi-a replicat că a fost producătoare la Casa de Filme a soțului ei, dar și că legea îi permite așa ceva. Ea își dorește să controleze orice mișcare! În aceste condiții, șansele de realizare a unui film dedicat lui Sergiu Nicolaescu, fie el artistic sau documentar, sunt egale cu zero. Fiindcă niciun scenarist, regizor sau producător nu va permite o asemenea cenzură, o asemenea intervenție în munca sa!’, a declarat Ioan Cărmăzan pentru cancan.ro.

Lasă un comentariu