Imagini nemaivazute de la nunta lui Dani Otil. Ce le-a spus mirele socrilor sai la frumosul eveniment

Autor:

Data:

Imagini nemaivazute de la nunta lui Dani Otil. Ce le-a spus mirele socrilor sai la frumosul eveniment

 

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu s-au căsătorit religios, duminică, 30 iulie, iar petrecerea a avut loc la pe teresa unui restaurant din Buftea, într-un decor de poveste, cu flori albe și multe luminițe.

Gabriela și Dani Oțil au mers în fața altarului, duminică, pe 30 iulie, 2023. Cei doi și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu, la doi ani de la cununia civilă.

Nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, iar alături de ei le-au fost oamenii dragi, rude și prieteni, dar și fiul lor, Tiago, care a fost cavaler de onoare și a furat toate privirile. Micuțul a avut o ținută asemănătoare cu cea a tatălui său. Ca și Dani, Tiago a purtat un costum negru, cu cămașă albă și papion.

Cei doi și-au unit destinele la mânăstirea Cașin din Capitală, iar Gabriela a strălucit într-o rochie superbă, albă, strânsă pe talie, fără mâneci, înschisă la spate cu năsturei de sus până jos și cu o trenă lungă, iar pe seara s-a schimbat în a doua rochie, tot albă, lungă și cu crăpătură pe un picior.

Și nașii au fost foarte eleganți. Roxana Ionescu a optat pentru o rochie lungă, roșie, iar apoi s-a schimbat într-o rochie roz, în timp ce nașul Tinu Vidaicu a purtat un costum format din pantaloni negri și sacou gri, tot cu papion la gât.

Dani Oțil, discursul care a stârnit hohote de râs

După ceremonia de la biserică, ei au mers la un restaurant select de pe malul lacului Buftea, unde a avut loc petrecerea în aer liber, plângă o piscină imensă, într-un decor de vis, cu flori albe și multe lumânări. Evident, nu au lipsit colegii prezentatorului de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar vedeta a ținut un discurs cu care a iscat hohote de râs, după cum s-a văzut în imaginile publicate de Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

„Eu am făcut nuntă pentru mine, pentru soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva nu mă interesează. (…) Vreau să-i mulțumesc în primul rând soției mele pentru că mi-a dat o șansa la 40 și un pic de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc și părinților ei pentru că au făcut-o și au crescut-o, puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze, vă rog eu mult photoshopați-mă, vreau să par și eu de dimensiuni normale”, a spus Dani, la nunta lui.

A fost un weekend plin pentru cei din familia „Neatza”. Dacă duminică au petrecut toți la nunta lui Dani, sâmbătă seara, aceștia au participat și la nunta colegului lor, George Mitrănescu, care a avut loc în Domnești.

Lasă un comentariu