Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre, se anunta indeplinirea multor dorinte.

Autor:

Data:

Horoscop 25 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru a doua zi din saptamana. Hai sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

BERBEC
O sa dati de o oferta la job care o sa va tina in priza si se pare c-o sa fiti multumiti si de bani, ca e destul de ofertanta casa astrologica a banilor vostri.

Se pare ca v-a acaparat, cu totul, munca si n-ati mai avut timp si de voi, dar incep sa se vada carentele poate mai dati si pe la doctor.

TAUR
O sa preferati un confort sporit, cu cat mai multe stele la cazare si atunci o sa pregatiti si banii, ca nu merge cu buget restrans, modest.

O chestiune de suflet va cam da insomnie, dar daca o sa vorbiti deschis despre subiectul respectiv se va rezolva, cu siguranta.

GEMENI
Sunt preocupari de grup care or sa va ajute sa va consumati surplusul de energie, sa descoperiti tensiunile si sa reusiti sa fiti fresh

Poate mai faceti niste reparatii pe-acasa, duceti si masina in service sa vedeti daca e perfect functionala

RAC
Va puteti asocia pentru o vreme, cu un partener de afaceri si daca lucrurile merg in sensul dorit de voi ati putea continua, fara probleme – trebuie vazut ce si cum.

Poate dati de o mega oferta si o sa va luati o masina, daca tot aveati de gand s-o schimbati.

LEU
Un program incarcat, fie ca sunteti la serviciu, fie in vacanta, sunt multe de facut si e bine c-aveti energia necesara sa le dati de capat tuturor treburilor, de orice fel.

Se poate sa vi se scurga banii printre degete si sa faceti niste achizitii costisitoare ca va luati diverse pentru casa.

FECIOARA
Se intampla ceva neprevazut, apare o oferta fie de job, fie ca sa va schimbati masina, ori vreun last-minute ca sa plecati fuguta in vacanta.

V-asteapta cineva departe de casa si daca aveti timp, bani si disponibilitate o sa va luati cateva zile sa va duceti.

BALANTA
Se-anunta ceva bani, dar se observa si cheltuieli de care n-o sa scapati cu una cu doua ca sunt din cele care apar, asa, pe nepusa masa.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Lasă un comentariu