Horoscop pentru saptamana 31 iulie – 6 august 2023

Autor:

Data:

Berbec
Aceasta este o perioada destul de calma si armonioasa pentru Berbec, cand merita sa aloci timp maxim dezvoltarii lor, sa construim planuri de viitor, sa comunici cu persoane placute si interesante, sa stabilesti legaturi de familie, sa armonizezi relatiile de familie.

Amintiti-va, Mercur este inca in retrograd, ceea ce inseamna ca, cu angajamente noi si importante, achizitii mari, locuri de munca, merita sa asteptati acum.

Taur
Saptamana Taurului va fi plina de intalniri placute, vesti vesele neasteptate si surprize. Va fi multa munca curenta, dar nu lasa asta sa te sperie, entuziasmul tau interior te va ajuta sa faci fata tuturor cu usurinta.

Gemenii
Acum Gemenii au una dintre cele mai potrivite perioade pentru a-si regandi scopurile si dorintele in general. Faceti o pauza si priviti in jur pentru a vedea daca totul merge asa cum doriti. Nu luati decizii pripite si decizii emotionale.

Folositi acest timp pentru a organiza informatiile, a optimiza procesele de lucru. Vedetele recomanda sa fii atent la sanatatea ta, asa ca fa-ti timp si fa preventie, normalizeaza-ti regimul si dieta.

Rac
Pasivitatea in aceasta saptamana este cu siguranta contraindicata pentru Raci, dar nu ar trebui sa va grabiti si sa incercati sa va realizati toate planurile. In prima jumatate a saptamanii, inchideti micile probleme de actualitate care nu necesita mult efort, dar care ulterior va vor lua timp si va vor distrage atentia.

De joi, te vei putea concentra pe lucruri mai importante si mai interesante.

Leu
Fii tu insuti, nu incerca sa joci rolurile altora, pentru ca in spatele tuturor acestor lucruri risti sa te pierzi nu doar pe tine, ci si pe prietenii adevarati. Saptamana promite sa fie plina de evenimente placute si intalniri promitatoare de succes, asa ca va trebui sa arati perfect tot timpul.

Nu refuzati sa participati la diverse activitati, chiar daca par plictisitoare si neinteresante la prima vedere, amintiti-va ca oportunitatile pot fi ascunse peste tot. Pana la sfarsitul saptamanii, s-ar putea sa simti un oarecare disconfort, asa ca nu planifica nimic important pentru aceasta perioada pentru a oferi organismului posibilitatea de a se odihni putin.

Fecioara
Aceasta saptamana pentru Fecioare ar trebui sa fie construita pe parteneriat si interactiune cu ceilalti. Pot aparea situatii controversate in chestiuni destul de importante si mai mult ca oricand vei avea nevoie de opiniile si sfaturile unor oameni de incredere.

Balanta
Multe usi si posibilitati complet diferite se deschid inaintea Balantei. Alegerea nu va fi usoara, pentru ca dorinta de a obtine totul se va manifesta cu siguranta cu mare forta. Nu incercati sa calculati totul – nu va functiona. Acum astrele recomanda sa faci o alegere avand incredere in sentimentele tale interioare si in inima ta, iar acest lucru se aplica tuturor domeniilor vietii tale.

Scorpion
O viziune non-standard asupra lucrurilor ii va ajuta pe Scorpioni sa gaseasca solutii inovatoare la intrebarile vechi. Astrele va recomanda sa fiti deschis la cooperare si la noi cunostinte. Vor fi multe oportunitati care iti vor permite sa castigi oamenii potriviti si utili.

Sagetator
Stelele le vor oferi sagetatorilor o multime de oportunitati in aceasta saptamana , dar nu le luati de la sine inteles. Asigurati-va ca folositi fiecare sansa la maximum, oferindu-va puterea maxima. Dati dovada de toleranta fata de parteneri si colegi, daca apar neintelegeri, nu inchideti ochii la ele , ci incercati imediat sa rezolvati totul in mod pasnic.

Capricornul
Este planificata o perioada destul de activa, cand Capricornii nu vor putea sta in umbra si nu merita. La urma urmei, acum iti va placea un program incarcat, vei avea ocazia sa-ti simti importanta, iar asta, trebuie mentionat, nu este o exagerare.

Prima jumatate a saptamanii va trebui sa dedice mai mult timp problemelor actuale pregatitoare, dar din a doua jumatate va trebui sa iti asumi responsabilitatea, sa tii multe intalniri, sa calatoresti, sa iei decizii importante. In acelasi timp, va trebui sa sacrifici relatiile personale, dar poti recupera din plin timpul pierdut in weekend.

Varsator
Acum Varsatorii trebuie sa isi maximizeze programul de lucru, identificand imediat subiectele principale si prioritare pentru tine. Va trebui sa muncesti mult, intens si independent, asa ca nu te vei putea relaxa, dar numai asa iti va fi rasplatita munca.

Pesti
Acum, atentia celorlalti este concentrata asupra Pestilor, iar circumstantele se vor dezvolta in asa fel incat indiferent daca va place sau nu, va trebui sa fiti in centrul tuturor evenimentelor curente.

Lasă un comentariu