Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se iubește cu sosia vedetei. Imagini rare cu medicul Cristian Georgescu și iubita lui

Autor:

Data:

S-au îndrăgostit de același bărbat, iar acum au aproape același look! Actuala femeie din viața medicului Cristian Georgescu a devenit sosia cântăreței și actrței Anca Țurcașiu. Imaginile sunt uimitoare.

Despărțirea Ancăi Țurcașiu de Cristian Georgescu, după 23 de ani de mariaj, a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu trei ani. Artista a anunțat divorțul pe o rețea de socializare, printr-un mesaj emoționat.

Anca Țurcașiu a suferit mult după divorț
Anca Țurcașiu sublinia că relația cu omul lângă care spera să îmbătrânească a ajuns la final. Deși cei doi nu au vrut să vorbească despre lucrurile care au dus la separare, atunci când medicul Georgescu a fost surprins cu noua femeie din viața lui, motivul a fost mai mult decât evident.

În timp ce Anca nu s-a afișat cu nimeni după divorț și încă mai așteaptă bărbatul care să o comploteze, fostul ei soț își vede nestingherit de viață. Ba mai mult, Cristian Georgescu nu a ezitat să vină cu noua femeie din viața lui și atunci când fiul lui și al artistei, Radu, s-a căsătorit.

Anca Țurcașiu, sursă de inspirație pentru iubita fostului soț?
Surprizele nu se opresc însă aici. Cele două femei care i-au bucurat viața lui Cristian Georgescu au astăzi un look asemănător, iar fotografiile postate pe rețele de socializare dovedesc asta. Dacă artista are astăzi părul blond și creț, și actuala iubită a fostului ei soț a optat pentru aceleași trucuri de imagine.

Femeia a renunțat la blondul intens și a optat pentru o nuanță ceva mai discretă, care, culmea, aduce foarte mult cu cea adoptată de ceva timp de Anca Țurcașiu.

„Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine”
Artista s-a reinventat după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Anca Țurcașiu a început să aibă alte priorități și să își acorde mai multă atenție, lucruri pe care în trecut nu le făcea. „Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei (n.red.: de fostul soț și de fiul lor, Radu). M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău.

Este singurul meu regret. Munceam îngrozitor de mult. Veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună. Voiam să le fac pe toate. Dar, de la momentul divorțului, viața mi s-a schimbat radical. Sunt 80% altă persoană”, a explicat Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

„M-am mobilizat dintr-o cădere gravă cu ajutorul oamenilor din preajmă. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru femeile care sunt în situația în care am fost eu să strige după ajutor. Nici nu o să realizeze cum Dumnezeu o să le întindă toate mâinile, toate pârghiile posibile, ca să se agațe de absolut orice și să se ridice”, a completat ea.

Lasă un comentariu