Emilia Ghinescu nu se mai oprește din slăbit. Artista a ajuns la 45 de kg și este de nerecunoscut

Autor:

Data:

Emilia Ghinescu nu se mai oprește din slăbit. Îndrăgita cântăreață de muzică populară, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la 45 de kilograme și este mândră foc de performanța ei.

Artista a slăbit fără a trece prin vreo operație de micșorare a stomacului, ci cu reducerea cantității de mâncare și cu mult sport.

„Mi-am făcut propria dietă!”
În cele mai recente postări din mediul online, Emilia Ghinescu pare greu de recunoscut, etalându-și silueta suplă, bine lucrată la sala de fitness.

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, artista a recunoscut că a micșorat considerabil porțiile și astfel areușit să-și remodeleze complet corpul.

„N-aș vrea să îi pun pe oameni să facă ce am făcut eu, că nu e tocmai sănătos. Am tot ținut diete și am văzut că nu funcționează. Așa că mi-am făcut propria dietă. Mâncam foarte puțin, cât încape într-o pălmuță, mi s-a micșorat stomacul. Apoi mi-am umplut mașina de batoane proteice. Am slăbit 50 de kilograme și apoi m-am apucat de sală. (…)

Nu contează cât de obosită sunt, merg la sală. Am o vârstă, ușor ne apropiem de perioada menopauzei și atunci femeile se îngrașă foarte mult și eu nu voiam să nu mai pot să scap de kilogramele care se depuseseră” – a dezvăluit ea în emisiune.

În urmă cu câteva luni, Emilia Ghinescu spunea că dietele nu funcționează în cazul ei.

„Țineam tot felul de diete, dar degeaba, pentru că lăsam dieta și puneam la loc. Atunci am decis că trebuie să fac ceva. Practic, am început să reduc la jumătate cantitățile de mâncare. Nici la evenimente nu mai mănânc. Dacă plec de acasă iau mereu mâncarea mea, cea sănătoasă, adică legume la grătar, carne la grătar și altele. Dar nu mănânc sarmale, tort sau dulciuri, este destul de greu.

Vreau să precizez că nu am făcut nicio micșorare de stomac, eu am avut mereu grijă de mine. Cel mai mult am avut în viața mea 78 de kilograme, după ce l-am născut pe Andrei. Atunci am ținut regim și în jumătate de am ajuns la 48 de kilograme. Dar, în ultimii ani, deși nu am trecut de 59 de kilograme decât pe perioada sarcinii, aveam un prag pe care nu puteam să îl depășesc, între 54 și 56” – povestea artista anul trecut.

Lasă un comentariu