De ce refuză Gabriela Cristea să mai vorbească cu tatăl ei: „M-am recunoscut în povestea lui Meghan Markle”

Autor:

Data:

De ce refuză Gabriela Cristea să mai vorbească cu tatăl ei. Gabriela Cristea este una dintre cele mai de succes prezentatoare din showbiz. Vedeta are și o familie minunată, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cele două fiice. Vedeta nu a avut o viață foarte ușoară. Gabriela Cristea a mărturisit la emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, că nu mai vrea să aibă de-a face cu tatăl ei. Gabriela Cristea a da de înțeles că propriul ei părinte a încercat să profite de pe urma celebrității fiicei sale. Iată care a fost confesiunea Gabrielei Cristea despre tatăl ei.

De ce refuză Gabriela Cristea să mai vorbească cu tatăl ei
Gabriela Cristea ascunde o dramă despre care evită, în general, să vorbească. Prezentatoarea de la „Mireasa” a declarat adeseori că pune familia pe primul plan și se dedică trup și suflet celor dragi. Gabriela Cristea a declarat că nu mai păstrează legătura cu tatăl ei, întrucât acesta a încercat să profite financiar de pe urma statutului ei. Vedeta a spus că o înțelege pe Meghan Markle, soția prințului Harry, al cărei tată a vrut să facă bani, oferind declarații despre fiica sa, deși o părăsise când era o copilă.

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!’, a declarat Gabriela Cristea la emisiunea Cristinei Șișcanu.

Lasă un comentariu