Dana Săvuică a dezvăluit ce bărbați celebri i-au făcut avansuri! Incredibil ce-a spus despre Giovani Becali

Autor:

Data:

Dana Săvuică este prima celebritate din România care a pozat în Playboy, astfel că nu este de mirare faptul că vedete precum Cătălin Botezatu sau Giovanni Becali au fost atrase de ea. La 52 de ani, Dana Săvuică arată și acum excelent, iar dovadă sunt fotografiile îndrăznețe din vacanțele exotice, pe care le postează pe rețelele de socizalizare.

Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri Danei Săvuică
Dana Săvuică a fost invitată la rubrica sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut câteva dezvăluiri neașteptate. Astfel, printre altele, vedeta a spus și cine sunt bărbații celebrii care i-au făcut avansuri.

„Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri’, a dezvăluit Dana Săvuică.

Cum de arată Dana Săvuică atât de bine la 52 de ani
Cu toate că a trecut de 52 de ani, Dana Săvuică este în continuare atentă când vine vorba de silueta ei. Iar acest lucru se vede! Pozele postate din vacanțe stau mărturie că blonda arată perfect în costum de baie.

„Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara.

Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe. Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete.

Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame. Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă’, a dezvăluit Dana Săvuică pentru viva.ro.

Pe lângă disciplina alimentară, sportul este esențial pentru a fi în cea mai bună formă fizică.

„Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok și am voie să fac sport. Fac fizioterapie, kinetoterapie, înot, merg pe bandă și fac plimbări foarte lungi în parc. Nu vreau să am o greutate mai mare decât cere corpul meu„, spune Dana.

Dana Săvuică nu este de acord cu regimurile drastice de slăbit și nu și-a privat organismul de hrană nici în perioada în care era manechin.

„Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile’, a punctat ea.

De ce a divorțat Dana Săvuică după 25 de ani
În cadrul aceleiași emisiuni, Dana Săvuică a explicat motivele pentru care a divorțat de fostul său soț. Vedeta și Răzvan Stanciu au avut o căsnicie de peste 25 de ani, însă în anul 2016 au decis să se despartă pe cale amiabilă, la notar.

Printre lucrurile care au convins-o pe Dana Săvuică să ia această decizie, se numără și infidelitatea fostului său partener de viață. La momentul respectiv, fostul model mărturisea că i-a fost dificil să renunțe la relația care dura de atâția ani.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele.

Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta’, a recunoscut Dana Săvuică.

Lasă un comentariu