Dana Budeanu, apariție rară în costum de baie. Imaginile au făcut furori în spațiul virtual

Autor:

Data:

Dana Budeanu a postat pe rețelele de socializare două fotografii cu ea într-o ipostază în care rar o vedem.

Celebra stilistă, în vârstă de 44 de ani, se află în vacanță în perioada aceasta, dar acest lucru nu înseamnă că nu este activă pe rețelele de socializare.

Dana Budeanu a prezentat pe contul său de Instagram două fotografii în care s-a afișat într-un costum de de baie din două piese, cu model animal print. Din ținuta de plajă a stilitei nu puteau lipsi ochelarii de soare, dar nici pălăria. Postarea a adunat rapid peste 8 mii de aprecieri din partea internauților. Însă aceștia nu i-au putut lăsa comentarii în dreptul pozelor, deoarece vedeta a limitat posibilitatea acestei acțiuni.

„Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort!”
Dana Budeanu povestea în urmă cu ceva vreme că are un obicei alimentar de la care nu se abate niciodată. Ea spune că în fiecare dimineață mănâncă rodie, dar în rest nu ține vreun regim anume pentru a arăta așa bine, ci își face toate poftele. Mai mult, ea a dezvăluit că mănâncă des și la ore foarte târzii din noapte tort, iar pastele fac parte dintre mâncărurile sale preferate.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos.

Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. Rodia de dimineață… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă” – a precziat ea, în mediul online.

Dana Budeanu are două fete gemene, Dana și Maria, în vârstă de 18 ani, din fosta căsnicie cu afaceristul Radu Budeanu. Cei doi au divorțat în 2010, iar fetele au rămas în grija ei, dar colaborează când vine vorba despre creșterea lor.

“A existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect” – a spus Dana Budeanu, acum câteva luni.

Lasă un comentariu