Dana Budeanu, apariție incendiară, într-o rochie minusculă, de ziua ei. Cum s-a fotografiat stilista

Autor:

Data:

Dana Budeanu a împlinit sâmbătă, 22 iulie, vârsta de 44 de ani. Celebra creatoare de modă a profitat de momentul aniversar pentru a publica o serie de fotografii în care își etalează silueta impecabilă.

Dana Budeanu a postat pe rețelele de socializare mai multe poze în care apare într-o rochiță foarte scurtă și decoltată, ținând în mâini un tort, cu o singură lumânare înfiptă în el.

„Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort”
“I have nothing to wish for…” (n.r. – Nu am ce să-mi doresc) – a scris vedeta în dreptul imaginilor.Postarea Danei Budeanu a adunat peste 24 de mii de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Dana Budeanu a dezvăluit în urmă cu ceva timp că nu ține vreun anumit regim alimentar și nu își refuză nicio poftă. Ea s-a declarat o mare fană a prăjiturilor și a pastelor. Iar din meniul zilnic nu lipsește rodia, fruct pe care vedeta îl mănâncă în fiecare dimineață.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos.

Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. Rodia de dimineață… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă” – povestea ea acum ceva vreme, pe Instagram.

„Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate”
Vedeta s-a declarat de nenumărate ori dezgustată de celebritățile din România care exagerează cu operațiile estetice și nu recunosc că și-au făcut diverse ajustări. În plus, ea consideră că sunt și mulți escroci în domeniul înfrumusețării, care nu ar trebui să practice meseria de estetician.

“Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești, efectiv, raton, rățoi expandat, Donald Duck. Pentru că ți-ai băgat în gură și se vede. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca două branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți.

Voi când vă uitați la Angelina Jolie, la Jennifer Lopez și la Beyonce, să știți că ele au niște doctori doar ai lor, care lucrează doar cu ele. Când începi acest drum, te duci doar la doctorul ăla, nu cum mergeți voi, la bucătari, la ospătari care sunt și esteticieni. În ziua de astăzi, din cauza escrocheriei generalizate, oricine poate fi estetician, care face un curs de cosmetică și învață să șteargă gene, să facă sprâncene și îți bagă și 2-3 seringi de botox. E cea mai mare nenorocire. Pentru a interveni pe fața cuiva trebuie să știi anatomie, unde se află fiecare mușchi etc.” – a spus Dana Budeanu, tot în mediul online.

Lasă un comentariu