Cum se simte Georgiana Lobonț, după ce a pierdut sarcina! Cântăreața, noi detalii despre starea ei de sănătate: ”Când știi că nu…”

Autor:

Data:

Georgiana Lobonț a primit, de curând, vestea pe care nicio femeie nu și-ar dori să o audă. Cântăreața trebuia să devină mamă pentru a treia oară, însă a pierdut sarcina. După ce a făcut anunțul trist, artista a revenit cu noi detalii despre starea ei de sănătate și cum se simte în aceste momente.

Cântăreața și soțul ei au radiat de fericire când au aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară și au dat vestea tuturor cu multă bucurie în suflet. Ei bine, veștile proaste au venit în urmă cu doar o zi, când Georgiana Lobonț a aflat că a pierdut sarcina. Deși este unul dintre cele mai dificile momente din viața unei femei, artista are speranță că va putea să îl depășească.

Cum se simte Georgiana Lobonț după ce a pierdut sarcina

Georgiana Lobonț este o mamă dedicată și o familistă convinsă, iar vestea că în familia ei va veni încă un bebeluș i-a adus multă bucurie în suflet. De asemenea, copiii ei au fost și ei nerăbdători să mai aibă un frățior sau o surioară.

Chiar dacă este un moment greu, Georgiana Lobonț a declarat că nu este deloc supărată și are încredere că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple.

De asemenea, cântăreața este fericită cu viața pe care o duce acum, alături de soțul ei iubitor și cei doi copii, motiv pentru care nu vrea să se focuseze pe această dezamăgire. Deși și-ar fi dorit să mai aibă încă un bebeluș, Georgiana Lobonț reușește să înțeleagă situația și să accepte ceea ce s-a întâmplat.

”Nu sunt supărată deloc. Atunci am avut o stare mai apăsătoare pentru că nu este plăcut, mai ales când știi că nu ține de tine și îți dorești din tot sufletul. Viața merge mai departe. Eu sunt sănătoasă, Rareș este sănătos, copiii noștri sunt sănătoși, avem și fetiță și băiețel, deci înseamnă că suntem binecuvântați de Dumnezeu. Familiile noastre sunt sănătoase. Avem tot ce ne dorim. Vă am pe voi, cei care mă apreciați, am o carieră frumoasă, așa că nu am de ce să fiu supărată. Așa a fost să fie”, a delcarat Georgiana Lobonț, pe Instagram.

Cine trebuia să îi boteze bebelușul

Georgiana Lobonț a primit cu multă bucurie vestea că este însărcinată și s-a ocupat de toate detaliile pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Bebelușul ei trebuia să aibă două perechi de nași, una dintre ele este Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, iar cea de-a două pereche de nași trebuia să fie Florin Pește și soția lui, Adriana.

Lasă un comentariu