Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Imaginea postată pe rețelele de socializare: „A venit momentul să mă cunoașteți”

Autor:

Data:

Emily Burghelea și Andrei formează un cuplu de aproximativ trei ani. În luna aprilie a anului trecut, fosta asistentă TV a devenit mamă pentru prima dată, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cu câteva luni înainte, aceasta a făcut căsătoria cu tatăl fiicei sale, un prosper om de afaceri în domeniul IT. Andrei este adeptul discreției, motiv pentru care, în toate fotografiile și aparițiile publice, apare cu chipul acoperit. Recent, acesta a publicat prima fotografie fără mască, susținând că a venit momentul ca urmăritorii să-l cunoască.

Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. În dreptul imaginii postate, Andrei a scris și câteva rânduri pentru urmăritorii săi. Acesta a susținut că va face publice mai multe fotografii din momentele cheie din viața lui, între care se numără căsătoria cu mama fiicei sale și botezul micuței Amedea.

Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască
Pe rețelele de socializare, Andrei a postat o imagine cu el de când era copil. Acesta a susținut că dorește să-și dezvăluie identitatea treptat, de aceea a ales să facă publică o imagine din copilărie. Cu toate acestea, soțul lui Emily Burghelea le-a promis urmăritorilor că va posta și alte fotografii fără mască.

„A venit momentul să mă cunoașteți fără mască și mi-am propus să începem treptat! Aceasta este prima poză pe care vreau să o împărtășesc cu voi, aveam un an și jumătate și mama încă mă alăpta!

Ai mei spun că am fost un copil cuminte, dormeam toată noaptea, mâncam bine și plângeam puțin! De azi începem o nouă poveste în care o să vă arăt toate momentele cheie din viața mea, fără mască, inclusiv de la nuntă și botez, ca să puteți vedea toate emoțiile pe care le-am trăit și nu le-am împărtășit din cauza măștii! Începem. Începem treptat!’, a scris soțul lui Emily Burghelea în dreptul imaginii cu el.

„A devenit ceva incomod’
În urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare, a circulat o fotografie în care soțul lui Emily Burghelea ar fi fost surprins fără mască. Acesta a reacționat public, susținând că a devenit „incomod’ să poarte masca și ochelarii.

Lasă un comentariu