Cum arată Eduard și Maximus, copiii fostului cuplu Adriana Bahmuțeanu- Silviu Prigoană, la 12 și respectiv 14 ani: „Greu îi mai prind…”. Locuiesc cu tatăl lor

Autor:

Data:

Adriana Bahmuțeanu, imagine rară alături de copiii ei, Eduard și Maximus, din vacanță. Adriana Bahmuțeanu radiază de fericire, căci i-a revăzut pe cei doi fii ai ei din mariajul cu Silviu Prigoană și a petrecut momente de neuitat alături de aceștia, în vacanță la Neptun. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au luptat ani de zile prin tribunale pentru custodia copiilor. De ceva vreme, Eduard, 12 ani, și Maximus, 14 ani, locuiesc la tatăl lor. Iată că baieții au plecat în vacanță alături de mama lor, Adriana Bahmuțeanu, pentru câteva zile de relaxare. Vedeta TV a postat pe Facebook o fotografie rară alături de copii ei, Eduard și Maximus.

Adriana Bahmuțeanu, imagine rară alături de copiii ei, Eduard și Maximus, din vacanță
Adriana Bahmuțeanu și cei doi copii ai ei, din mariajul cu Silviu Prigoană, Eduard și Maximus, au plecat pe litoralul românesc. Prezentatoarea a fost în culmea fericirii să-și revadă baieții, care au crescut mari și frumoși. Bahmuțeanu a ales ca destinație stațiunea Neptun, unde s-a cazat alături de copii, la unul dintre cele mai bune hoteluri. Bahmuțeanu a surprins cu o fotografie rară, în care zâmbește fericită împreună cu Eduard și Maximus.

„Greu ii mai prind la poza….”, a scris prezentatoarea în dreptul imaginii.

Ce au stabilit judecătorii în privința custodiei copiilor Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană
După nu mai puțin de 200 de procese, care i-au ținut pe Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană mai mult prin tribunale, verdictul judecătorilor în privința custodiei celor doi copii ai cuplului a fost unul surprinzător…

„Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile’, a fost decizia instanței.

Adriana Bahmuțeanu, căsătorită a treia oară
În prezent, Adriana Bahmuțeanu este căsătorită cu George Restivan, cei doi jurându-și dreagoste veșnică, în cadrul unei ceremonii, de la o biserică din Cernăuți. Adriana Bahmuțenu este la al treilea mariaj. Alături de fostul soț, Silviu Prigoană, prezentatoarea TV a devenit mama a doi copii. Din nefericire, căsnicia lor a fost una tumultoasă și s-au despărțit cu scandal.

Lasă un comentariu