Cu cine a plecat Raluca Pastramă în vacanță după ce s-a zvonit că a divorțat de Ibrahim. Nu este doar cu fetele ei!

Autor:

Data:

Recent, s-a zvonit că Raluca Pastrama a divorțat de Ibrahim și iată că fosta soție a lui Pepe a plecat în vacanță doar cu fiicele ei și însoțită de un alt bărbat din familie, ca pentru a confirma zvonurile… Iată cu cine a plecat Raluca Pastramă în vacanță!

Cu cine a plecat Raluca Pastramă în vacanță după ce s-a zvonit că a divorțat de Ibrahim
După cum se poate observa pe contul ei de Instagram, Raluca Pastramă se află acum în vacanță în Antalya alături de familie, mai bine zis de fiicele ei Rosa și Maria, dar și de fratele ei, Bombo Pastramă, fratele ei, de partenera acestuia și de copilul lui. Din fotografiile de vacanță lipsește însă Ibrahim Ibru, partenerul de viață al Ralucăi, fapt care a alimentat zvonurile cu privire la despărțirea lor.

Raluca Pastramă a divorțat de Pepe în urmă cu doi ani și s-a recăsătorit cu Ibrahim Ibru. Bruneta are două fiice din mariajul cu Pepe, si o fiică din actuala căsătorie cu soțul ei. În ultima perioadă s-a zvonit că Raluca Pastramă s-a despărtit de partenerul ei, dar vedeta a infirmat acest lucru.

În timp ce Raluca și o parte din familia ei se distrează în vacanța din Antalya, se pare că Ibrahim a rămas acasă cu fiica lor.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-ar fi despărțit
Fosta soție a lui Pepe a plecat într-o vacanță de neuitat alături de fiicele sale, iar pe rețelele de socializare a postat câteva imagini cu micuțele ei. Raluca Pastramă a încărcat o imagine în care apare alături de Rosa și Maria, chiar cu putin înainte ca avionul să decoleze de pe aeroport.

Bruneta este discretă cu viața sa personală, dar acum a împărtășit cu fanii din mediul online că petrece momente de neuitat alături de copiii ei. Cu toate astea, internauții au observat că în poze nu apare și soțul ei, Ibrahim. Ba mai mult, se pare că Raluca și sotul ei nu se mai urmăresc pe Instagram, iar în urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit.

Cu toate astea, Raluca Pastramă a declarat că este împreună cu soțul ei și că nu ar exista probleme între ei doi. „Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă’, a declarat Raluca Pastramă în urmă cu câteva săptămâni.

Lasă un comentariu