Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV: „Am fost buni prieteni…”

Autor:

Data:

Cove a dezvăluit adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV. O lungă perioadă, cei doi prezentatori au fost colegi în cadrul emisiunii „Vorbește lumea’. Cuplul de prezentatori s-a destrămat însă în clipa în care el și-a dat demisia. După alegerea lui, în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora nu s-ar mai fi înțeles.

Decizia lui Cove de a-și da demisia de la PRO TV a fost un adevărat șoc pentru fanii săi. După plecarea de la „Vorbește lumea’, prezentatorul TV a semnat un nou contrat, de această dată cu Prima TV, post pentru care lucrează și acum. Mulți nu au înțeles însă gestul lui, astfel că au apărut mai multe zvonuri. Conform speculațiilor, acesta nu s-ar mai fi înțeles deloc cu Adela Popescu și ea l-ar fi împins, cumva, să plece.

Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV
Pentru a pune capăt zvonurilor, Cove a dezvăluit acum adevărul. Se pare că nimic din acele speculații nu a fost real, pentru că prezentatorul TV a rămas și acum bun prieten cu Adela Popescu, deși nu mai e la „Vorbește lumea’.

„Nu există absolut niciun sâmbure de adevăr. Eu și Adela am fost buni prieteni și am rămas buni prieteni. Adela este o femeie minunată. Chiar îi urez la mulți ani, doar ce a fost ziua ei (n.r. – 8 octombrie).

Este o colegă de prezentare tonică, implicată, alături de care m-am simțit foarte bine’, a declarat Cove pentru Fanatik.

Cove are o nouă emisiune, la Prima TV
După concediu, Cove, pe numele lui real Gabriel Coveșeanu, revine în forță la Prima TV. Alături de întreaga echipă, acesta le pregătește o mega-surpriză telespectatorilor. Este vorba despre emisiunea „Primii câștigă’, un quiz-game foarte interesant. Noul show va fi difuzat de patru ori pe săptămână, iar prezentatorul TV e foarte încântat.

„Am emoții în legătură cu această emisiune, cum este firesc. Emoțiile sunt mari mai ales când vorbim despre emisiuni în direct. Este un proiect nou, un quiz-game inedit. Pentru mine este prima oară când prezint un astfel de format. Am mai prezentat game-show-uri, însă este primul quiz-show de acest tip. Proiectul este unul deosebit. Mă bucur că astfel de emisiuni prind tot mai mult la noi’, a transmis Cove.

Lasă un comentariu