Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, sezonul 12. Antena 1 a ales prezentatoarea show-ului culinar

Autor:

Data:

S-a aflat cine o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, la câteva luni după ce prezentatoarea TV a anunțat că ia o pauză de la televiziune. Gina Pistol a devenit mamă în martie 2021, iar în prezent este dedicată creșterii fiicei sale, Josephine Ana, și carierei din mediul online.

În februarie 2023, Gina Pistol anunța că se retrage din rolul de gazdă a show-ului „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, după o colaborare de 7 ani cu postul de televiziune. După ce a născut, Gina a luat o pauză de câteva luni, apoi și-a reluat rolul de moderatoare. În urma acelei experiențe, prezentatoarea a decis să se retragă pentru o perioadă, pentru a se dedica mai mult familiei.

Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, sezonul 12
Gina Pistol a prezentat 11 sezoane „Chefi la cuțite” și 3 sezoane „Asia Express”, două dintre cele mai de succes show-uri TV din țara noastră. În lipsa ei, o altă jurnalistă carismatică i-a ținut locul, respectiv Irina Fodor. Potrivit Fanatik, Irina Fodor este cea care va prelua rolul de gazdă a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Irina Fodor a terminat filmările noului sezon „America Express”. Emisiunea se va difuza în toamna anului acesta. Antena 1 încă nu a anunțat începerea filmărilor „Chefi la cuțite”, așadar Irina va putea jongla cele două emisiuni cu ușurință.

„Chefi la cuțite” este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri culinare din România. Emisiunea s-a lansat în 2016 și are în continuare un succes răsunător, atât datorită concurenților, cât și celor trei jurați. Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea sunt sarea și piperul emisiunii. Irina Fodor a mai găzduit și emisiunea „Chefi fără limite”, filmată în Grecia.

Lasă un comentariu