Cine este, de fapt, pensionara care vinde haine pe trotuar, în stațiunea Vama Veche

Autor:

Data:

De câteva zile o bătrânică face ravagii pe litoralul românesc, în stațiunea Vama Veche. Mulți dintre turiștii care au vizitat stațiunea de la Marea Neagră nu au putut să nu o observe pe femeia care vinde haine populare, autentice, lucrate manual. Și-a așezat produsele în stradă, iar clienții s-au ivit imediat. Dar cine este pensionara care a cucerit Vama Veche?

Sezonul estival este în toi, iar stațiunea Vama Veche a fost luată cu asalt de către turiști. Românii se bucură de zilele de vară, iar cei care au ajuns la malul mării au observat că în acest an un personaj atipic a apărut pe străzile din Vama Veche. Printre tarabele cu suveniruri și mâncare, o bătrânică și-a deschis propria tarabă improvizată.

Femeia a plecat încărcată de acasă și a adus la mare toată muncă ei. Este vorba despre numeroase haine populare, lucrate manual, care au cucerit imediat turiștii din Vama Veche. Pensionara și-a expus marfa pe stradă, iar clienții nu au întârziat să apară. Lucrurile puse la vânzare s-au dat ca pâinea caldă, iar bătrânica a ajuns virală în mediul online.

Cine este bătrânica din Vama Veche
Turiștii, care s-au întâlnit cu pensionara din Vama Veche, au fost cuceriți atât de ea, cât și de produsele sale, așa că vorba s-a răspândit repede și acum toată lumea o caută. Se pare că femeia a venit la mare tocmai din Câmpulung Muscel și a rămas singurul lucrător de broderii din sat.

Impresionată de bătrânică, o turistă i-a făcut câteva fotografii și a încărcat imaginile în mediul online, îndemnându-i pe toți cei care ajung în Vama Veche să cumpere câte ceva de la pensionară.

La rândul lor și internauții au fost impresionați de femeie și de broderiile sale, iar mulți au fost cei care și-au exprimat imediat interesul și dorința de a achiziționa câteva produse. Pensionara a avut atât de mult succes încât și oamenii din diaspora s-au arătat interesați și dornici să cumpere de la ea.

„Bunica are și un număr de telefon, un contact? Suntem din diasporă și am fi bucuroși să putem cumpăra așa minunății”, a spus unul dintre internauți.

„Poate ne puteți ajuta cu niște poze și prețuri și cum putem ajunge în posesia lor. Înțeleg că azi bunica nu a fost în Vamă, ar fi și păcat de dânsa pe căldura asta să stea la stradă. Un contact al ei ne-ar ajuta mult. Eu una aș vrea câteva piese, nu numai una. Mulțumesc!”, a mai spus o altă persoană.

„Se poate implica o persoană care este acolo să ne ajute cu un număr de telefon sau o altă metodă de a intra în contact cu bătrânica. Și eu aș vrea să cumpăr mai multe piese de la dânsa, dar din păcate nu am cum să mai ajung în Vama Veche”, s-a arătat interesată o altă persoană.

„Am cumpărat de la ea. Toate piesele sunt calitative și arată extraordinar, iar dumneaei este o femeie incredibil de blândă și bună. Cei care trec pe acolo, nu ezitați să vorbiți cu ea”, a mai spus un alt internaut.

Lasă un comentariu