Cine este Alina Ceușan. Vedeta prezintă emisiunea „Love Island România” de la Pro TV

Autor:

Data:

Alina Ceușan este prezentatoarea emisiunii „Love Island România”, care se lansează din toamnă, la Pro TV. Formatul a surprins și cucerit milioane de telespectatori din peste 25 de țări, de la Marea Britanie și Grecia, până la Germania și Statele Unite.

„Love Island România”, reality show-ul prezentat de Alina Ceușan, reunește două grupuri, unul de femei și altul de bărbați, într-o vilă de lux. Acolo, perechile au posibilitatea de a socializa și de a crea adevărate conexiuni, în speranța de a-și găsi sufletul pereche. Cuplurile din vilă sunt testate prin diverse provocări, menite să le dovedească dacă relația lor va rezista.

Cine este Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România” de la Pro TV
Alina Ceușan este cea care va ține telespectatorii la curent cu poveștile de dragoste dintre concurenți. Vedeta este nerăbdătoare să facă turul vilei în care vor locui concurenții și să ne spună poveștile celor care s-au înscris în show-ul „Love Island România”.

Alina Ceușan, prezentatoarea „Love Island România”, este unul dintre cei mai de succes influenceri din țara noastră. Și-a început cariera online în 2012, cu lansarea blogului care-i poartă numele, dar pe care n-a mai scris din octombrie 2021. Acolo, Alina Ceușan se descrie drept „blogger, influencer, făuritor de creative content în online”.

În ce proiect TV a mai apărut Alina Ceușan
Alina Ceușan s-a lansat online pe Facebook și blog, mai târziu făcând tranziția către YouTube, Instagram și TikTok. Are o comunitate online de peste 982.000 de urmăritori pe Instagram, peste 213.000 pe TikTok și peste 134.000 pe YouTube.

Lasă un comentariu