Ce părere are Oana Monea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii: „Să vă spun…”

Autor:

Data:

Oana Monea este foarte sinceră atunci când vorbește despre emisiunea la care a participat atât în sezonul trecut, cât și în sezonul acesta. Ei bine, ispita de la Insula Iubirii a vorbit recent despre părerea pe care ea o are față de Marius Moise, după participarea la emisiunea de la Antena 1. Iată ce a declarat aceasta!

Oana Monea este foarte activă pe Instagram de când a participat la Insula Iubirii, iar recent a vorbit despre părerea ei sinceră despre concurentul Marius Moise, iubitul Biancăi Giurcă.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Oana Monea a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fanii ei. Internauții au fost curioși să afle ce părere are ea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii.

Fără a sta prea mult pe gânduri, ispita feminină de la Insula Iubirii a declarat că nu poate spune prea multe, însă telespectatorii ar trebui să urmărească în continuare emisiunea pentru a afla mai multe detalii.

„Eu nu pot să vă spun părerea mea, vă dați seama că nu am voie să vă spun părerea mea, deși mi-ar face plăcere, dar uitați-vă în continuare la insulă, pentru că eu în testimoniale spun absolut tot ceea ce cred, absolut tot ceea ce văd, absolut tot ceea ce simt. Partea proastă este că Ceci a plecat, Ceci este fata cu care eu îmi petreceam destul de mult timp atunci când nu eram cu toată lumea. Noi mereu ne retrăgeam undeva lângă una din camerele noastre și acolo ne povesteam foarte multe lucruri și se mai pot vedea și acolo câteva detalii despre felul în care eu am văzut această relație cu concurentul Făt-Frumos”, a mărturisit ea pe InstaStory.

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Monea a făcut o glumă pe Instagram, după ce un fan a întrebat-o dacă își mai dorește să meargă ispită la Insula Iubirii și sezonul următor. Ea a mărturisit că nu știe dacă va mai merge, deoarece este antreprenor și pe insulă doar antreprenorii merg.

„Nu știu dacă mai merg ispită la Insula Iubirii, pentru că acolo este plin de antreprenori și am înțeles că dacă ești antreprenor, 100% nu ai timp să mergi la Insula Iubirii și nu poți să-ți lași business-ul și angajații acasă. Dacă ai făcut lucrurile astea înseamnă că nu ești un antreprenor și te ocupi cu altceva. Așa că… scuzați-mă pe mine, este vina mea că am fost la insulă, este vina mea că angajații mei sunt pregătiți și motivați să se descurce și singuri atunci când sunt plecată. O să rămân acasă la anul, ca să fiu un antreprenor veritabil, așa cum trebuie să fiu și așa cum îmi spune toată lumea că trebuie să fiu”, a spus ea atunci pe InstaStory.

Lasă un comentariu