Ce mesaj a transmis Vulpița, după mai bine de o săptămână de când a născut. Veronica Stegaru și-a surprins fanii

Autor:

Data:

La mai bine de o săptămână de când a devenit mamă, lucrurile par că au evoluat în bine pentru Vulpița. De curând, Veronica Stegaru a postat un mesaj prin care dă de înțeles că a depășit perioada dificilă și că se bucură că este alături de cel de-al treilea copil.

După ce a fost la un pas de a rămâne fără copil și de a ajunge pe drumuri, ca urmare a discuțiile cu Viorel Stegaru, se pare că Vulpița se bucură, cel puțin pentru moment, de o viață liniștită, alături de cel de-al treilea copil. Veronica a postat un mesaj pe Instagram și lasă se înțeles că a depășit momentele dificile.

Mesajul Vulpiței la mai bine de o săptămână de când a devenit mamă pentru a treia oară

După ce s-a aflat că Vulpița trece printr-o situație disperată, oamenii nu au ezitat să îi sară în ajutor, mai ales că au fost impresionați de povestea ei. Urma să ajungă pe drumuri, după ce a fost externată, dar, cel mai important, bebelușul avea să îi fie luat. Iată că, la aproape două săptămâni de la acest moment, Vulpița este fericită și le-a arătat acest lucru și fanilor.

Pe Instagram, Veronica Stegaru a postat o imagine cu ea, dar și un scurt mesaj prin care le mulțumește celor care au ajutat-o. Postarea sa este dovada că Vulpița este bine și că a depășit perioada dificilă, iar în prezent, se bucură de timpul petrecut cu cel de-al treilea fiu, Ștefan.

Veronica Stegaru a avut sprijinul oamenilor

După ce a fost externată, Vulpița a putut să rămână împreună cu fiul său, dar amândoi au ajuns într-un centru de specializat pentru ocrotirea mamei și a copilului, acolo unde va sta, cel puțin, până lucrurile se vor aranja.

În tot acest timp, oamenii care îi știu situația au făcut eforturi, pentru ca Vulpița să nu fie despărțită de fiul ei. O femeie a fost cea care s-a oferit să o ajute la câteva zile după ce a născut. Alți localnici i-au donat haine și lucruri pentru Ștefan, semn că apelurile disperate ale oamenilor nu au rămas fără răspuns.

Lasă un comentariu