Ce cadou neașteptat a primit Răzvan Botezatu de la iubitul lui, la prima lor întâlnire: „La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate”. De ce nu s-au mutat împreună

Autor:

Data:

Ce cadou neașteptat a primit Răzvan Botezatu de la iubitul lui, la prima lor întâlnire. Răzvan Botezatu este un cunoscut prezentator de televiziune din România. De-a lungul anilor, el a lucrat pentru mai multe posturi de televiziune, printre care și Antena 1, unde a prezentat emisiuni de succes precum „Acces Direct” sau „Star Matinal”. Acesta este apreciat pentru abordarea sa energică și amuzantă, dar și pentru abilitatea sa de a stabili o conexiune autentică cu telespectatorii.

Recent, a fost invitată la emisiunea online „Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu, unde a vorbit deschis despre viața sa. Printre altele, acesta a făcut dezvăluiri și despre partenerul său de viață, cu care este împreună de trei ani.

Ce cadou neașteptat a primit Răzvan Botezatu de la iubitul lui, la prima lor întâlnire
Răzvan Botezatu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său. Cei doi sunt împreună de trei ani și, chiar dacă au trecut prin mai multe încercări, dragostea i-a adus din nou împreună.

Recent, în cadrul emisiunii moderate de Bianca Drăgușanu, acesta a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mutat cu iubitul său.

„Da, am o relație. Sunt cu un băiat de vreo trei ani de zile, sunt foarte fericit. În viață te gândești că nu o să îți meargă și cu afacerea, și cu banii, și cu dragostea. Nu știu cum s-a întâmplat, dar mi-a pus Dumnezeu mâna în cap și s-au potrivit toate astrele. Azi dimineață (n.r – a spus te iubesc). Cred că gândesc eu pozitiv. Nu, nu e o persoană cunoscută. Nu locuim încă împreună, e mai greu.

Petrecem mai mult timpul în vacanțe împreună. Eu stau în Constanța, el se mai duce la București, e mai greu să ne mutăm, momentan, împreună. El are afacerile lui, eu sunt cu reveneala mea„, a spus Răzvan Botezatu la Detectorul de minciuni.

„M-am îndrăgostit pe loc și, din momentul ăla, am rămas împreună, că nu i-am mai dat drumul’
Fire deschisă, Răzvan Botezatu a recunoscut că trebuie să primească daruri scumpe, pentru a fi impresionat la prima întâlnire. Înainte de a forma un cuplu cu actualul iubit, acesta a primit o cutie cu eclere, însă i s-a părut atât de puțin, încât a refuzat să mai aibă vreo legătură cu persoana respectivă.

În comparație cu experiențele din trecut, actualul iubit al lui Răzvan Botezatu a reușit să-l cucerească din prima, venind la prima întâlnire cu o șampanie scumpă.

„Aici, e puțin ciudat la mine, pentru că mă îndrăgostesc… dacă vine la prima întâlnire cu ceva… iubi mi-a venit cu o sticlă din aia de șampanie scumpă, m-am îndrăgostit instant. La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate, nu mă dau așa ușor. M-am îndrăgostit pe loc și, din momentul ăla, am rămas împreună, că nu i-am mai dat drumul’, a mai spus acesta.

Lasă un comentariu