Bicarbonat și lămâie – combinația perfectă de remedii naturiste

Autor:

Data:

Bicarbonat de sodiu și lămâie – o combinație populară în ultima perioadă

În ultima perioadă, bicarbonatul de sodiu și lămâia au devenit o combinație extrem de populară în rândul celor care apreciază sănătatea și frumusețea naturală. De la remedii pentru afecțiuni diverse, până la cure de slăbire, această combinație pare să aibă multiple beneficii pentru organism. Iată ce trebuie să știți despre bicarbonatul de sodiu cu lămâie și cum poate fi folosit în remedii naturiste și cure de slăbire.

Remedii naturiste cu bicarbonat de sodiu cu lămâie

Bicarbonatul de sodiu este un produs versatil, utilizat în bucătărie și gospodărie, dar care poate fi și un remediu naturist eficient. În combinație cu lămâia, beneficiile cresc, deoarece nivelul pH-ului din corpul vostru va reveni la normal, reducând aciditatea. Iată două remedii naturiste care pot fi preparate cu bicarbonat de sodiu și lămâie:

Bicarbonat de sodiu cu lămâie și apă

Pentru acest remediu, aveți nevoie de un pahar cu apă, o lingură cu bicarbonat de sodiu și câteva picături de zeamă de lămâie. Această combinație poate fi băută dimineața, pe stomacul gol. Se pare că este eficientă pentru reglarea digestiei, dar este și un bun detofixfiant pentru organism. În plus, această combinație, consumată cu moderație pare să facă minuni și în curățarea rinichilor. Un alt beneficiu asupra digestiei este acela de a preveni refluxul gastro-esofagian. Bicarbonatul de sodiu scade nivelul acidului clorhidric, oferind calmarea rapidă şi eficientă a arsurilor şi disconfortului.

Bicarbonat de sodiu cu lămâie și miere

Pentru acest remediu, aveți nevoie de o linguriţă bicarbonat de sodiu, sucul proaspăt stors de la 1 lămâie, 50 grame miere ecologică și 100 ml de apă călduță. Această combinație pare să fie remediu perfect în cazul gripei, al răcelilor și durerilor de gât. În plus, și această combinație se pare că este o adevărată pentru digestie și reglarea acidității organismului.

Bicarbonat de sodiu cu lămâie în curele de slăbire

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, bicarbonatul de sodiu cu lămâie poate fi folosit și în curele de slăbire. Aceasta combinație poate ajuta la detoxifierea organismului, la reglarea digestiei, la stimularea metabolismului și la reducerea senzației de foame. Iată cum poate fi folosit bicarbonatul de sodiu cu lămâie în curele de slăbire:

Băutura cu bicarbonat de sodiu și lămâie

Pentru această băutură, aveți nevoie de o lămâie, o linguriță cu bicarbonat de sodiu, un litru de apă și o lingură cu miere. Stoarceți sucul de la lămâie și amestecați-l cu bicarbonatul de sodiu, mierea și apa. Bea această băutură pe parcursul întregii zile, pe lângă mesele obișnuite. Această băutură va ajuta la eliminarea toxinelor din corp și la stimularea metabolismului.

Bicarbonatul de sodiu cu lămâie este o combinație populară în rândul celor care apreciază sănătatea și frumusețea naturală. Această combinație poate fi folosită în remedii naturiste pentru diverse afecțiuni, dar și în curele de slăbire. În plus, bicarbonatul de sodiu cu lămâie poate ajuta la reglarea digestiei, la reducerea acidității organismului și la detoxifierea organismului. Cu toate acestea, este important să fiți atenți la cantitatea de bicarbonat de sodiu folosită și să consultați un medic înainte de a începe o cură de slăbire bazată pe această combinație.

Lasă un comentariu