Andreea Marin a făcut un gest uimitor pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Gestul ei a fost apreciat de toată lumea

Autor:

Data:

Andreea Marin se remarcă prin activitatea sa intensă pe rețelele de socializare și prin contactul constant cu fanii săi online. Cu doar câteva ore în urmă, celebra prezentatoare TV a surprins pe toată lumea cu o fotografie postată pe contul său de Instagram.

Andreea Marin s-a pozat alături de fiica sa și de fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan. Gestul făcut de Andreea Marin a atras laudele fanilor. Un gest frumos și impresionant al Andreei Marin pentru Radu Ștefan.

Se pare că Radu Ștefan a inaugurat recent o cafenea în București, iar Andreea Marin și Violeta au fost alături de el în momentul deschiderii. Cei trei au imortalizat această ocazie specială, iar Andreea Marin a distribuit totul pe rețelele de socializare.

Ba mai mult, aceasta a ținut să scrie și câteva rânduri despre ceea ce crede
despre fiul cel mare al fostului ei soț, Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului. Fanii au apreciat faptul că vedeta de televiziune îl susține pe tânăr și chiar a
încercat să-i facă reclamă cafenelei.

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de @radustefanbanica la cafeneaua sa.(…)

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori…
Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Lasă un comentariu