Actorul Jean Paler, la terapie intensivă după ce i s-a făcut rău pe scenă, pe litoral

Autor:

Data:

Actorul Jean Paler se află de câteva zile la secția de terapie intensivă din Ploiești, după ce i s-a făcut rău pe scenă, pe litoral.

Comediantul Jean Paler se află internat într-un spital din Ploiești, la terapie intensivă, unde va mai sta câteva zile.El se confruntă cu probleme cardiace, având montat un defibrilator pentru a nu i se face rău.

Jean Paler și-a anulat spectacolele de pe litoral

Jean Paler a făcut primele declarații despre ceea ce a pățit. Se simțea rău de mai bine de o săptămână, iar când a urcat pe scenă i s-a făcut rău.

Actorul a anunțat că din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în această perioadă, el nu va mai putea onora restul de spectacole de pe litoralul românesc.Actorul de comedie Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, are probleme de sănătate mai vechi.Jean Paler a mulțumit medicilor care i-au acordat primul ajutor și care au făcut tot posibilul ca să îi salveze viața.„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici”, a declarat Jean Paler pentru Playtech.

Jean Paler: „Sunt tras pe dreapta, ca trenurile pe linia moartă ”

În urmă cu câteva săptămâni, Jean Paler a declarat pentru Wowbiz că se simte dezolat și supărat că a ajuns în punctul în care se află, având ani mulți în spate de teatru și enorm de multe spectacole, de miilor.

„I nima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict ”, a spus actorul.

„Dar nu sunt folosit și nu mi se acordă atenție la adevărata mea așa-zisă valoare. Umorul de calitate se caută la greu, dar pe toți nu îi interesează decât să facă bani din tot felul de alte genuri, numai de umor nu! Nu se vrea calitate! Cantitate financiară! Nu vreau să supăr pe nimeni, cu mesajul meu, mai bine să mă retrag și să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit. În rest, sunt tras pe dreapta, ca trenurile pe linia moartă ”, a declarat Jean Paler, potrivit wowbiz.ro.

Jean Paler trăiește dintr-o pensie de 840 lei

Renumitul actor Jean Paler a împlinit pe 17 decembrie, vârstă de 70 de ani și a acordat un interviu cu această ocazie echipei Teo Show, în cadrul căruia a vorbit deschis despre momentele frumoase din carieră lui, dar și despre cele mai dificile și triste etape din viață personală.

Actorul a mărturisit că uneori se simte copleșit de singurătate și de afecțiunea de la nivelul inimii, cu care se confruntă în ultimii ani.

Lasă un comentariu