A început scandalul după nunta Mariei Constantin! „Foarte urâtă”. Cum a fost jignită mireasa

Autor:

Data:

Au trecut două săptămâni de când Maria Constantin (36 de ani) și Robert Stoica (33 de ani) au spus ”DA” în fața ofițerului stării civile. Nunta mult așteptată a avut loc în acest weekend, petrecere la care artista a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Pentru că nu are cum să mulțumească pe toată lumea, cântăreața s-a lovit de un val de răutăți din partea internauților, iar motivul pentru care a fost criticată a fost chiar ținuta pe care a purtat-o în ziua cea mare.

Scandal după nunta Mariei Constantin
Când credea că nu va mai trece pragul altarului niciodată, având, deja, două căsnicii eșuate, viața Mariei Constantin a luat o turnură neașteptată. L-a cunoscut pe Robert Stoica, cel care i-a devenit, după 4 ani de relație, soț.

Deși și-a promis că nu va mai repeta experiența unei căsnicii, Dumnezeu a avut alte planuri pentru ea. Pe 4 august, Maria Constantin a rostit ”DA” în fața lui Dumnezeu, fără să stea pe gânduri. Seara a continuat cu o super petrecere alături de cele mai dragi persoane. Artista și-a dorit ca invitații să se simtă relaxați, motiv pentru care le-a sugerat să poarte ținute lejere confecționate din materiale confortabile, adaptate gradelor ridicate din termometre, de altfel, mirii și-au dorit ca invitații să poarte alb, acesta fiind dress-code-ul petrecerii.

„Nu, nu cred că e cazul de emoții aici la noi, în relația noastră pentru că, deja, nu mai avem emoții. Este o relație de trei ani și jumătate în care ne înțelegem foarte bine și cumva vrem să marcăm acest eveniment frumos. Aș putea spune o petrecere, de fapt, nu o considerăm ca pe o nuntă. Nu o luăm și o tratăm ca pe o nuntă.

Tocmai de aceea am și acceptat și a fost propunerea din partea mea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, la fel ca mine, la fel ca și viitorul meu soț, adică toată lumea în alb pentru că ne dorim un party. (…) O dată în viață vrem să ne distrăm. Este evenimentul prin care să marcăm relația noastră cu bucurie și să avem o super petrecere. Tocmai de aceea m-am gândit să fie gen garden party ca să nu vină nimeni în sacou și toată lumea să stea încorsetată”, a mai spus Maria Constantin.

Maria Constantin, aspru criticată din cauza rochiei de mireasă

Spre surprinderea tuturor. Maria Constantin nu și-a dorit să fie în centrul atenției, chiar dacă a fost vorba despre propria nuntă. Artista a îmbrăcat o rochie de mireasă prețioasă, însă, deloc pe placul internauților. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la nunta ei, iar secțiunea comentariilor a fost rapid ”invadată” cu felicitări, dar și critici dure.

“Rochia foarte urâtă, să fiți fericiți! / Ginerică a fost superb … cât despre mireasă nu pot spune același lucru despre rochia ei … sincer, aveam mai multe așteptări de la ea, adică am crezut că va fi mult mai elegantă / Casa de piatră … așa cum ai fost aranjată la cap ai fost superbă , doar că mie personal nu mi-a plăcut rochia / Sper să fie ultima nuntă / Nu mi-a plăcut rochia… scuze pentru opnia mea / Foarte urâtă rochia. Să fiți fericiți!/ Rochița este prea transparentă, nu este ok”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.

Lasă un comentariu